Hírek,  Szigetköz Jártassági

Szigetköz Jártassági Tanfolyam és Fahajókiállítás

Nyílt Vízi Jártassági Tanfolyam a Szigetközben, Kisbodakon. Egy rövid, de alapos oktatással, vízitúrával és csodás fahajó-bemutatóval színesített szeptemberi természetjáró napra hívunk minden érdeklőt!
—————————
Az esemény i n gy e n e s , de támogatást elfogadunk!
—————————
jelentkezés csak e-mailben: jelentkezes@dr-vtsz.hu

Részletek:
A nap célja: a vízitúrázás hazai szabályainak, lehetőségeinek megismerése, a fontos vízi KRESZ szabályok részletes átvétele, biztonsági tudnivalók és természetesen a túrakenu irányítás megtanulása elméletben és gyakorlatban – egyedül vagy családdal

Találkozó: 09:30, Kisbodak, Vízi Kultúrház (Kisbodak, külterület, a kemping mellett)

09:40 – 11:00 Oktatás teremben vagy szabadban (időjárás függő). Ez inkább egy kötetlen beszélgetés, ahol átbeszélünk minden, ami ebben a témakörben fontos és mindenképpen tudni kell a vízreszállás előtt.

11:00 – 12:00 Gyakorlás a kikötőben és FAHAJÓ KIÁLLÍTÁS, KIPRÓBÁLÁS
Utána rövid vízitúra az ágrendszerben. Az esemény után egy tál finom meleg ételre a vendégeink vagytok!

Hozni kell: váltóruha és cipő, eső elleni védelem, víz, csoki, szendvics, olyan lábbeli, amivel vízbe lehet lépni, tányér, kanál, villa (NEM adunk műanyag evőeszközt:) ) íróeszköz és papír.

Ezen a napon a fahajóépítők találkozójába csatlakozunk bele (részletek): https://fb.me/e/1c8AVcVeG

Sok szeretettel vár Benneteket Kisbodak!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Notice: WP_Scripts::localize helytelenül került meghívásra. A $l10n paraméter tömb kell, hogy legyen. Amennyiben a szkriptnek egyéb adatot szeretnél átadni, használd a wp_add_inline_script() funkciót. Bővebb információ a Hibakeresés a WordPress-ben helyen. (Ez az üzenet a 5.7.0 verzióban került hozzáadásra.) in /var/www/clients/client1/web187/web/wp-includes/functions.php on line 5313