Fotópályázat_hírek,  Hírek,  Kreatív,  Pályázat

„KISBODAKI ÉVSZAKOK” – FOTÓPÁLYÁZAT – eredményhírdetés

A Kisbodaki Vízi Kultúrház fenti címmel hirdetett fotópályázatot. Elsősorban amatőr fotósoktól vártunk olyan felvételeket, amiket még nem publikáltak. A közel száz beérkezett pályaművet civil zsűri értékelte. Sajnos fájó szívvel kellett több szép alkotást elvetni, mert a kép felbontása nem tette alkalmassá a megmérettetést. Még így is több mint háromtucatnyi fotó maradt fenn a szűrőn.
Innen volt a legnehezebb a választás, hiszen mindegyik anyag megérdemelte volna, hogy díjazott legyen! A bírálók végül – természetesen szubjektíven – tettek javaslatot a sorrendre. Megszületett tehát a döntés, ami a következő:

I. hely: Horváth Róza, 25.000 Ft

II. hely: Hegyi Dóra, 20.000 Ft

III. hely: Tóth Tamás, 15.000 Ft

A pályázatban nem hirdettük meg, de úgy döntöttek a bírálók, hogy 10
ezer forint értékben különdíjat is ítélnek, mégpedig Tóth Miklósnak
a sok szép beküldött természetfotóért.

ízelítő

Szívből gratulálunk a díjazottaknak! Köszönjük minden pályázónak, hogy
fotóinak beküldésével megtisztelte kezdeményezésünket! Bizton állíthatjuk,
hogy a fényképekből még sokat viszontláthatunk kiadványainkban, megjelenési felületeinken. Az első válogatás a 2021. évi kisbodaki falinaptáron tekinthető meg.
A díjakat a jelenlegi pandémiás helyzetben nem tudjuk ünnepélyesen átadni, azokat személyesen kézbesítjük a nyerteseknek.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Notice: WP_Scripts::localize helytelenül került meghívásra. A $l10n paraméter tömb kell, hogy legyen. Amennyiben a szkriptnek egyéb adatot szeretnél átadni, használd a wp_add_inline_script() funkciót. Bővebb információ a Hibakeresés a WordPress-ben helyen. (Ez az üzenet a 5.7.0 verzióban került hozzáadásra.) in /var/www/clients/client1/web187/web/wp-includes/functions.php on line 5313