Hírek,  Szigetköz Jártassági

Nagy siker a Szigetköz Jártassági Tanfolyam vízitúrás alkalmán

Nagyszerűen sikerült az I. Szigetköz Jártassági tanfolyam vízitúrás alkalma. Több, mint 10 szigetközi család és baráti társaság tisztelte meg az előadóinkat, Horváth Csaba olimpiai bajnok kenust és Klemencz Henriket a Duna-Régió Víziturisztikai Szövetség alapítóját, és szárazon és vízen is érdekes és helyenként vicces előadást hallhattak a Vízi Kultúrház szomszédságában, az Esthajnalcsillag Kempingben.


A szabadtéri beszélgetés a Szigetközről, a vízitúrázásról és a kenuzásról szólt, az ebéd után pedig amit eddig szárazon gyakoroltak, azt kipróbálhatták a résztvevők vízen is, túrakenuban.

Az esemény a kisbodaki Duna-nap ünnepébe kapcsolódott be, a falu úttörője a Dunával és vízzel kapcsolatos események ünneplésének…
A Duna-napi ünnepi sorozat a Duna-Régió Víziturisztikai Szövetség Együtt a Vízen, Magyar Vízitúrázás Napja eseménysorozat része és egyben Kisbodak egyik legértékesebb Duna-ünnepe…

A Szigetköz Jártassági Tanfolyam eseménysorozat folytatódik, hamarosan újabb érdekes és hasonlóan ingyenes programmal várunk minden kedves érdeklődőt, érkezzen az ország bármely szegletéből!

Kövessétek a facebook oldalunkat és gyertek el az eseményeinkre. Hamarosan bekötözünk a házba!