Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szigetköz Jártassági Tanfolyam és Fahajókiállítás

2021.09.18. @ 09:00 17:00

ELSŐSORBAN KEZDŐKET VÁRUNK!

Nyílt Vízi Jártassági Tanfolyam a Szigetközben, Kisbodakon.
Egy rövid, de alapos oktatással, vízitúrával és csodás fahajó-bemutatóval színesített szeptemberi természetjáró napra hívunk minden érdeklőt!
—————————
Az esemény i n gy e n e s , de támogatást elfogadunk!
—————————
jelentkezés csak e-mailben: [email protected]

Részletek:
A nap célja: a vízitúrázás hazai szabályainak, lehetőségeinek megismerése, a fontos vízi KRESZ szabályok részletes átvétele, biztonsági tudnivalók és természetesen a túrakenu irányítás megtanulása elméletben és gyakorlatban – egyedül vagy családdal

Találkozó: 09:30, Kisbodak, Vízi Kultúrház

09:40 – 11:00 Oktatás teremben vagy szabadban (időjárás függő). Ez inkább egy kötetlen beszélgetés, ahol átbeszélünk minden, ami ebben a témakörben fontos és mindenképpen tudni kell a vízreszállás előtt.

11:00 – 12:00 Gyakorlás a kikötőben és FAHAJÓ KIÁLLÍTÁS, KIPRÓBÁLÁS
Utána rövid vízitúra az ágrendszerben.Az esemény után egy tál finom meleg ételre a vendégeink vagytok!Hozni kell: váltóruha és cipő, eső elleni védelem, víz, csoki, szendvics, olyan lábbeli, amivel vízbe lehet lépni, tányér, kanál, villa (NEM adunk műanyag evőeszközt:) ) íróeszköz és papír.

Ezen a napon a fahajóépítők találkozójába csatlakozunk bele (részletek): https://fb.me/e/1c8AVcVeGSok szeretettel vár Benneteket Kisbodak!

ingyenes