Korábbi Események

Vízi szemétszedés

Vízi szemétszedést tartunk Kisbodakon, október 14-én.A túra során a kisbodaki ágrendszer területén szedjük a szemetet, különösen koncentrálva a kényes, eldugottabb területekre. Kenukkal túrázunk, érdemes kettesével szerveződni, így van hely a hulladéknak is a hajókban. Találkozó: 08:00 Kisbodak, Vízi Kultúrház.Jöhettek parton, vizen egyaránt, kinek mihez van kedve. Kesztyűt, zsákot és felszerelést biztosítunk! Váltóruhát, szendvicset, vizet hozzatok magatokkal, mi egy ebéddel várunk Benneteket a munka után! A program INGYENES, de regisztrációhoz kötött... Regisztráció: [email protected]érünk egy nevet, létszámot, hogy mennyien jönnétek és egy elérhetőséget.

Kisbodaki SUP kóstoló

Kisbodaki SUP nap KIsbodakon, a Vízi Kultúrház - Kisbodak-ban! INGYENES esemény, igazi vénasszonyok nyara PIKNIK a kultúrházban... Kezdőknek és haladóknak is! Oktatások, továbbképzések, rövid túrák és ajándék ebéd... RÉSZLETEK ÉS JELENTKEZÉS:

Ifjú túravezető képzés

Ifjú túravezető képzés a Vízi Kultúrház - Kisbodak-ban. A Magyar Vízitúra Szövetség támogatásával és közreműködésével a győri Péterfy Sándor Evangélikus Gimnázium 15 diákja és 2 pedagógusa vesz részt nálunk egy 3 napos ingyenes képzés, ami után a gyerekek nagy magabiztossággal szállhatnak a jövőben vízre és adhatják tovább a vízitúra mesterséget...a mai nap: elmélet, kenu logisztika és vízre szállás a kikötőben... #mavitusz #avízitúramindenkié